Онлайн курсове и уроци!

Най-доброто онлайн обучение по химия и биология

Избери сега онлайн курсове и уроци по биология и химия

Подготовка за кандидатстване онлайн

За да улесним родителите и учениците, които предпочитат частните уроци или курсове да се провеждат онлайн – в реално време с аудио- и видео връзка, вече има много възможности.

Специално сме разработили онлайн курс по химия и биология за всеки, който не може физически да посещава заниманията и курсовете за кандидатстване медицина, дентална медицина и фармация.

Кандидатстудентски курсове и частни уроци по биология и химия!

Над 95% от нашите ученици и кандидат-студенти вече са приети и учат в най-добрите медицински университети в България.

Обучаваме над 50% от приетите МЕДИЦИНА, дентална медицина, фармация, ветеринарна медицина и др. в цялата страна.

При записване на онлайн курс по биология и химия ще Ви предложим най-доброто решение за вашето обучение, кандидатстване и подготовка за избрания медицински университет.

С нашите онлайн курсове по химия и биология гарантирано ще работите по всички изисквания и критерии за кандидатстване. 

БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ
Записване за онлайн уроци и курсове

1. Предварително записване
Записване за онлайн курс по биология и химия за ученици в 10., 11., 12. клас и кандидат-студенти можете да направите на място в учебния отдел на РОДИНА или онлайн. Предварителното записване може да стане след като се обадете на нашите телефони и ни предоставите необходимата информация.

2. Заявка за консултация
Заявки за консултация, записване, регистрация и участие в онлайн курсовете по химия и биология, в съответствие с обявената учебна програма и календарен график, се подават по един от следните начини: като се обадите на националния телефон на РОДИНА: 0700 1 8448 или 0887 099 730 (Viber).

3. Регистрация и плащане
Регистрацията може да бъде направена на място или онлайн. Таксите могат да бъдат заплатени в Родина или по банков път.

4. Телефони за информация
○ 0700 1 8448 (национален телефон)
○ 02/9888604 (централен офис)
○ 0887 099 730 (Viber)

Учи интерактивно!

Останете си вкъщи и учете през вашето свободно време с нашите онлайн курсове по химия и биология. Инвестицията, която направихме за дигитализацията на курсовете е със 100% гаранция в предлаганото качество.

%

Интерактивност

%

Качество

През последните години усилено работим в разработване и развитие на програми за интерактивно обучение и изучаване на двата задължителни предмета за кандидатстване в медицинските университети. Разработените от нас онлайн курс по биология и
онлайн курс по химия вече дават надеждни резултати и всеки решил да кандидатства в МУ София, МУ Варна, МУ Пловдив, МУ Плевен, МУ Асен Златаров - Бургас или друг университет с медицински програми и специалности има уникалната възможност да се възползва от това предимство. 

За разликата от другите форми на онлайн обучение, които се предлагат в Родина, ще намерите максимално доближаване до присъствената среда, но в онлайн учебна класна стая.

С нашите онлайн курсове по химия и биология гарантирано ще работите пълноценно и успехът ви на кандидатстудентските изпити за кандидатстване медицина е гарантиран.

ДИСТАНЦИОННО
обучение за ученици от цялата страна

За да бъдем полезни на всички, които желаят да учат, но нямат възможност да пътуват до София, за да надградят своето образование, разработихме най-мащабният онлайн портал за подготовка на кандидат-студенти по биология и химия за кандидатстване медицина, дентална медицина, фармация, ветеринарна медицина и др.

Ако живеете или сте в близост до Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София-област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол, можете да се свържете с нас за повече информация.

Проектът за дистанционно онлайн обучение, който стартираме, се базира на най-модерните решения, високотехнологични ресурси и онлайн платформа, която позволява провеждане на обучение в реално време – без да се губи важната връзка на живо между учителя и учениците и без да се налага да пътувате.

Най-добрата подготовка за вашето кандидатстване

Вижте информация за курсовете по химия и биология

Основни предимства!

Онлайн уроците и обучението е лесно и удобно, достъпно от всяка точка. Стига да разполагате с интернет, можете да учите навсякъде. С нашите онлайн уроци имате жива връзка с преподавателите и можете да задавате директно въпроси по време на заниманията.

Професионален и ефективен начин

Качество и интерактивност

Удобни графици и високи резултати

ЦЕНИ НА ОНЛАЙН КУРСОВЕТЕ

Онлайн курсове*

3 x 430 лв.

Курс подходящ за ученици в
10., 11. и 12. клас.

или
2 вноски x 640 лв.
при избор на един предмет за кандидатстване.

Интензивни курсове

780 лв.

За кандидатстващи в 12. клас и кандидатствали предходна.

Цялостен и подробен преговор преди редовните дати на приемните изпити!

Летни курсове

780 лв.

Подготовка подходяща за ученици в 11. и 12. клас.

Разширена програма за кандидатстване медицина, дентална медицина, фармация.

* При записване на два предмета за онлайн кандидатстудентски курсове МУ София
(химия и биология) таксата за обучение е три вноски по 430 лв.

ЧАСОВЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ

Онлайн заниманията по биология и химия се провеждат в групи през цялата учебна година, без официалните празници.

Възможните дни на курсовете са от понеделник до петък. Времето на провеждане е в следобедни занимания. При комбинация и записване на двата предмета, заниманията могат да се провеждат в четири дни, в зависимост от възможните варианти.

ХИМИЯ

Вторник
от 10:00 ч. или 17:30 ч.

Четвъртък
от 10:00 ч. или 17:30 ч.

БИОЛОГИЯ

Сряда
от 10:00 ч. или 17:30 ч.

Петък
от 10:00 ч. или 17:30 ч.

ПРОВЕЖДАНЕ

Онлайн заниманията са във виртуална класна стая по предварителен график.

Доказани методи и достъп до всички учебни материали, необходими за учебния процес.

ОНЛАЙН БАЗИРАНИ КУРСОВЕ
по биология и химия за ученици от 10., 11. и 12. клас и кандидат-студенти

Достъп от цялата страна!

Онлайн курсовете по биология и химия са достъпни от цялата страна. Ако не можете да учите на място, запишете се на онлайн заниманията. Курсовете са подходящи за курсисти от цялата страна и чужбина. 

График на заниманията

Предлагат се онлайн базирани курсове по биология и онлайн базирани курсове по химия за ученици от 10., 11. и 12. клас, както и за кандидат-студенти. Заниманията се провеждат понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък. 

Интерактивност

Онлайн базираните курсове по биология и химия предоставят възможност за аудио и видео обучение на живо. Необходимо е да разполагате със стационарен компютър или лаптоп, достъп до интернет, слушалки и микрофон.

Цена на онлайн курсовете

Цената на онлайн курсовете по биология и химия са същите, както и на курсовете на място.

Два пъти в седмицата

Учебните занимания се провеждат два пъти в седмицата за всеки курс. Продължителността на едно занимание е 90 минути.

Домашни работи

Домашните работи, задачи и теми се предават или изпращат на адреса на централния офис: гр. София, ул. Ген. Й. Гурко 74.

График

Моля, проверете графика на часовете и дните на конкретен предмет като ни се обадите.

Обучение на живо

Курсовете се състоят от обучение на живо, пробни изпити, домашни задачи и теми.

Технически осигурени

Всички онлайн занимания са технически осигурени и са напълно аналогични на курсовете на място.

За обучението по химия и биология

Много съм доволна от целия онлайн курс, от начина на изготвяне и преподаване на материала – всичко е визуално, а това е важно, за да може да разбираме. Не живея в София и онлайн обучението в Родина беше най-добрия вариант за мен. Баща ми ме записа на интензивните онлайн курсове по химия и биология. Преди това две години се готвих сама и на курсове в нашия град, но в Родина нещата са различни, научих много и вече съм готова за изпитите.

Преслава Пешкова

Бях много скептична в началото, но сега много ми харесва начина на работа. Провежданите онлайн уроци са толкова добре структурирани, че не намирам голяма разлика от физическото провеждане на курса и това, че сме онлайн. Трябва да учим, това е истината. Материалът е много и ако не си разпределя времето добре, се натрупва и няма как да се научи после. Силно препоръчвам, пести много време и е удобно поне за мен. 12-и клас съм и тази година ми беше много трудна.

Елица Живкова

ОНЛАЙН КУРСОВЕ
Дистанционно обучение за ученици от цялата страна

Благоевград

Възползвайте се от нашите уроци по биология и химия, ако сте в Благоевград. Ние предлагаме дистанционно обучение по биология и химия за кандидат-студенти от Благоевград и подготовка на кандидат-студенти за медицина. Контакт с нас »

Бургас

Ако сте в Бургас, имате възможност да учите по всяко време онлайн с нашите уроци по биология и химия. Ние предлагаме уроци по биология и химия за кандидат-студенти от Варна и Бургас. Уроци по химия и биология за медицина Бургас. Контакт с нас »

Варна

Искате ли да се подготвите за кандидатстване медицина онлайн? Запишете се на нашите дистанционни курсове по химия и по биология и се подгответе за КСК с теми по биология и задачи по химия за изпитите. Контакт с нас »

Велико Търново

Искате ли да учите в медицински университет? Изберете нашите онлайн уроци по химия и биология за кандидат-студенти от Велико Търново. Подгответе се за кандидатстване медицина с най-добрите учители по химия и биология в страната. Контакт с нас »

Видин

Лесно е да се подготвим за медицина – учете с нашите дистанционни уроци по химия и по биология сега. Нашите курсове са подходящи за всички ученици от Видин, които искат да учат химия и биология за кандидатстване в медицински университет. Контакт с нас »

Враца

Подготовка за изпити по химия и по биология за кандидат-студенти по медицина от Враца. Уроците по химия и по биология са изцяло онлайн и ще ви подготвят, за да станете студенти по медицина в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Плевен и Бургас. Контакт с нас »

Габрово

Ако сте кандидат-студент по медицина в Габрово и Севлиево, сега имате възможност да учите с нашите онлайн уроци по химия и по биология за подготовка и кандидатстване в МУ София, МУ Варна, МУ Плевен и др. медицински университети. Контакт с нас »

Добрич

Подготовка на кандидат-студенти по медицина в Добрич. Частни уроци по химия и биология за кандидат-студенти и онлайн курсове за кандидатстване медицина във Варна, София, Пловдив и др. Подгответе се с най-добрите учители по химия и биология в страната. Контакт с нас »

Кърджали

Нашите и учители по химия и по биология ще ви подготвят за темите по биология и задачите по химия за кандидатстване в медицински университет. За всички ученици и кандидат-студенти по медицина в Кърджали: сега онлайн кандидатстудентски курсове по химия и по биология. Контакт с нас »

ПРОБНИ ИЗПИТИ
предварителни кандидатстудентски изпити
по биология и химия

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО ХИМИЯ

50 лв.

Записване за предварителен кандидатстудентски пробен изпит по химия. Свържете се с нашия учебен отдел и проверете датите на пробните изпити. (4 часа кандидат-студентски изпит, проверка на резултатите, рецензия и консултация с преподавател).

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО БИОЛОГИЯ

50 лв.

Записване за предварителен кандидатстудентски пробен изпит по химия. Свържете се с нашия учебен отдел и проверете датите на пробните изпити. (4 часа кандидат-студентски изпит, проверка на резултатите, рецензия и консултация с преподавател).

*Предварителният кандидатстудентски изпит се провежда съобразно указанията и критериите, заложени в изпита по химия и изпита биология за кандидатстващите специалности "Медицина", "Дентална медицина" и "Фармация".

Кюстендил

Ако искате да кандидатствате медицина и сте в Кюстендил, изберете нашите онлайн уроци по химия за медицина и онлайн уроци по биология за медицина за всички ученици от Кюстендил. С нашите учители ще успеете да се подготвите за КСК. Контакт с нас »

Ловеч

За вас, ученици и кандидат-студенти от Ловеч. Учете химия и биология с нашите онлайн уроци и курсове по биология и химия за кандидатстване медицина в медицинските университети. Уроците се провеждат онлайн и са подходящи за ученици от Ловеч и област Ловеч. Контакт с нас »

Монтана

Подгответе се за своето кандидатстване в медицински университет с нашите онлайн уроци по биология и онлайн уроци по химия за кандидат-студенти по медицина от Монтана. Уроци по химия за медицина и биология в Монтана. Контакт с нас »

Пазарджик

Онлайн уроци по биология за кандидат-студенти в Пазарджик и онлайн уроци по химия в Пазарджик. Най-добрите учители по химия и най-добрите учители по биология сега вече онлайн. Контакт с нас »

Перник

Онлайн курсове по биология и химия за кандидат-студенти в Перник. Учете лесно и бързо с нашите учители по химия и биология, които ще ви подготвят за кандидатстване медицина в медицинските университети. Контакт с нас »

Плевен

Ако сте в Плевен и ще кандидатствате медицина, сверете своите знания с нашите кандидатстудентски курсове и уроци по химия и биология и кандидатствайте във всички медицински университети в страната. Вижте повече за нашите онлайн уроци за Плевен. Контакт с нас »

Пловдив

Ако имате нужда от химия и биология и сте в град Пловдив, нашите онлайн уроци по химия и биология за медицина Пловдив са най-подходящият избор. Свържете се с нас относно уроци по биология и химия Пловдив или частни уроци по биология и химия Пловдив. Контакт с нас »

Разград

С нашите онлайн уроци по химия и биология имате възможност да се подготвите за кандидатстване медицина с най-добрите курсове за медицина в цялата страна. Онлайн кандидатстудентски курсове по химия и биология за кандидат-студенти в Разград. Контакт с нас »

Русе

Онлайн уроци по химия и онлайн уроци по биология за кандидат-студенти в Русе. Учете химия и биология с най-добрите учители по химия и по биология, които ще ви подготвят за кандидатстване медицина. Онлайн курсове в Русе. Контакт с нас »

Силистра

Нашите онлайн курсове по химия и биология са подходящи за ученици и кандидат-студенти в Силистра, които ще кандидатстват в медицински университети в София, Пловдив, Пловдив, Варна, Стара Загора и Бургас. Дистанционно обучение по химия и биология в Силистра. Контакт с нас »

Сливен

Онлайн уроци по химия за кандидатстване и онлайн уроци по биология за ученици в Сливен. Онлайн обучение за кандидатстване медицина, фармация и стоматология в Сливен. Най-добрите учители по химия и биология в страната. Контакт с нас »

Смолян

Онлайн подготовка по химия за кандидат-студенти и онлайн подготовка по биология за кандидат-студенти. Онлайн курсове за ученици в Смолян. Учете с най-добрите учители по химия и биология в Смолян. Контакт с нас »

София-област

Онлайн уроци и курсове по химия и биология за кандидатстване в медицинските университети в София, Пловдив, Варна, Плевен и др. Учете с нашите онлайн уроци по химия и онлайн уроци по биология и се подгответе за вашето кандидатстване. Контакт с нас »

Стара Загора

Подгответе се с нашите онлайн курсове по химия и по биология и кандидатствайте медицина. С нашето онлайн обучение за ученици и кандидат-студенти по биология и химия в Стара Загора ще постигнете сигурни резултати. Контакт с нас »

Търговище

Най-добрите онлайн уроци по химия и онлайн уроци по биология за кандидатстване медицина в страната, сега вече достъпно и за всички кандидат-студенти в Търговище. Учете с нашите онлайн платформи и уроци по химия и биология в Търговище. Контакт с нас »

Хасково

Подготовка по химия и биология за кандидат-студенти в Хасково. Вижте повече за нашите онлайн уроци по химия и биология и учете онлайн в Хасково. Сега вече можете да учите с най-добрите учители в страната онлайн. Контакт с нас »

Шумен

Нашите онлайн дистанционни курсове и обучение по химия и по биология са идеален избор за всички ученици и кандидат-студенти за медицина в Шумен. Дистанционна подготовка по химия и по биология за кандидат-студенти в Шумен. Контакт с нас »

Ямбол

Учете онлайн с нашите уроци по биология и онлайн уроци по химия в Ямбол. Сега вече нашите курсове са достъпни за всички ученици и кандидат-студенти за медицина в Ямбол. Учете онлайн и се подгответе за КСК медицина. Контакт с нас »

Избери своя онлайн курс сега.

групово обучение

КУРСОВЕ ПО БИОЛОГИЯ

Разгледай курса »

групово обучение

КУРСОВЕ ПО ХИМИЯ

Разгледай курса »

частни уроци

ИНДИВИДУАЛНИ

Разгледай курса »

индивидуални консултации

МЕДИЦИНА В ЧУЖБИНА

Разгледай курса »

Стани стипендиант на Родина

Родина подкрепя мотивираните млади хора в България

УЧЕБЕН ОТДЕЛ

За ваше удобство Родина разполага с офис за консултации и записване, както и учебна база в идеалния център на София.

РАБОТНО ВРЕМЕ - с предварително записан час
Понеделник - събота
от 10.00 до 19.30 ч.

1142, гр. София, ул. "ген. Гурко" 74                                 

0700 1 84 48 или +359 887 099 730 

students@rodina-bg.com

0700 1 84 48

УЧЕБНА БАЗА 
Център за подготовка и квалификация "Родина"
ул. "Клокотница" 29

Медицина в чужбина!

Ако искате да кандидатствате медицина в чужбина, посетете сайта на единствения специализиран доставчик и консултант за обучение в България и чужбина и разберете защо в много страни кандидатстването за специалност медицина, протича при по-особени правила.

Ние използваме „бисквитки“ (cookies) директно, както и такива на трети страни, за да персонализираме уеб съдържанието, да анализираме посещенията на нашите уебсайтове и да приспособим рекламите. cookie policy.