КУРС ПО ХИМИЯ

курсове и уроци по химия за ученици и кандидат-студенти

Курсове по химия за кандидатстване медицина

Кандидатстване с химия

Ако желаете да кандидатствате в медицински университет, подготовката по химия за кандидат-студенти, заедно с тази по биология, се оказва с решаващо значение.

Целогодишна подготовка по БИОЛОГИЯ за кандидат-студенти!

Курсовете за кандидат-студенти по химия на РОДИНА включват подготовка за кандидатстване във всички университети и техните приемни изпити по химия. Основната програма, по която се работи е програмата за кандидатстване с химия в най-големия медицински университет в страната МУ-София, като към заниманията се разглеждат и всички останали формати и изпити с предмет химия. Целите и задачите на уроците по химия за кандидатстване медицина са да бъдете сред първите класирани на изпитите.

Химията е сложен предмет, който включва много теоретични връзки между различните химични раздели. Ако имате пропуски в някой от тях, ще имате проблеми в решаването на задачи по химия. Ако не сте подготвени достатъчно добре теоретично по химия, трудно ще решавате тестове и задачи по предмета. Нещо повече, освен че трябва да решавате задачи по химия, трябва да следвате определена последователност при тяхното изписване и обяснение. В курсовете на РОДИНА за подготовка на кандидат-студенти по медицина, ще получите всичко необходимо.

ХИМИЯ
Записване за курсове и подготовка

1. Предварително записване
Записване за курс по химия за ученици в 10., 11., 12. клас и кандидат-студенти можете да направите на място в учебния отдел на РОДИНА или онлайн. Предварителното записване може да стане след като се обадете на нашите телефони и ни предоставите необходимата информация.

2. Заявка за консултация
Заявки за консултация, записване, регистрация и участие в курсовете по химия, в съответствие с обявената учебна програма и календарен график, се подават по един от следните начини: като се обадите на националния телефон на РОДИНА: 0700 1 8448 или 0887 099 730 (Viber).

3. Регистрация и плащане
Регистрацията може да бъде направена на място или онлайн. Таксите могат да бъдат заплатени в Родина или по банков път.

4. Телефони за информация
○ 0700 1 8448 (национален телефон)
○ 02/9888604 (централен офис)
○ 0887 099 730 (Viber)

ВИДОВЕ КУРСОВЕ

Подготовката и уроците по химия за кандидат-студенти в център РОДИНА започват три пъти годишно. Обадете се и научете повече за стартиращи групи. Видовете курсове по химия, които се предлагат при нас, са три типа:

Адаптирана програма

Учебните занимания по химия са адаптирани към профила на учениците, техните знания, възраст и потребности. Само в център РОДИНА ще намерите курсове по химия, които са съобразени с възрастта на учениците и кандидат-студентите.

%

Подход

%

Знания

Бъдете уверени в своите знания по биология

Обучение, което предлага гарантирани резултати

ОБУЧЕНИЕ
за ученици, завършили или кандидатствали

На курсовете по химия целогодишно се обучават ученици и кандидат-студенти в различни групи и класове.
Основните групи обучавани по химия посещаващи уроци и курсове за кандидатстване в медицински университети.

Ученици

за ученици от 10., 11., и 12. клас

Завършили

за завършили ученици (без предварителна подготовка по химия)

Кандидатствали

за кандидатствали предходна година (с предварителна подготовка)

Курсове по Химия

Курсове по химия за ученици в 10. клас

Препоръчваме ви да започнете с обучението по химия още в 10. клас. Материята е достатъчно сложна и обемна, а по-ранното стартиране на подготовката ви дава възможност да работите върху проблема с разбирането на учебния материал по химия.

Важно е да знаете, че химията като предмет в училище е балообразуващ и колкото по-високи са оценките ви, толкова по-голям е шансът за прием, без значение какво искате да кандидатствате – медицина, дентална медицина, фармация.

Недостатъчно усвоените знания от училище, както и липсата на основните теоретични знания по химия, се оказват най-големият „препъни камък“ за всеки, който желае да кандидатства след време. С помощта на нашите опитни учители по химия, ще можете да направите процеса непрекъснат – до самото явяване на изпитите за кандидатстване, когато станете зрелостници.

Курсове по химия за ученици в 11. клас

Курсовете за единадесетокласници се фокусира върху комплексна подготовка на учениците за навлизане в света на науката химия. Програмата и моделите на работа за курсовете при 11. клас обхваща учебен материал, необходим за по-систематизирана работа по предмета с поглед към самия изпит.

Уроците по химия за 11. клас са силен старт и подреждат работата по химия в по-ясни рамки за всеки решил да кандидатства с този предмет. Когато започнете да работите по химия, вие избирате двугодишна подготовка, по време на която обучението е равномерно разпределено. Този тип курсове имат полуинтензивно натоварване и ви помага за изясняване на знанията в детайли.

През първата година целта на курса по химия е да бъде взета голяма част от необходимата ви за кандидатстване информация предварително, както и да бъдат направени множество упражнения, тестове и пробни изпити по химия, за да можете да добиете увереност в своите знания.

След завършване на курса по химия учениците биват разпределени в специални групи за напреднали и продължават своята подготовка на следващото ниво в 12. клас.

Частни уроци за ученици 10., 11., и 12. клас

ИНДИВИДУАЛНИ

Курсове за ученици 10., 11., и 12. клас

БИОЛОГИЯ

Курсове по химия за ученици в 12. клас и кандидат-студенти

Ако годината на вашето завършване предстои и вие вече сте наясно с това, което искате да учите и знаете с какво искате да се занимавате в бъдеще, химията е вашият предмет. Най-важното нещо, което искаме да ви посъветваме е да не се плашите, а да започнете своята подготовка и уроци по химия без да губите повече време.

Когато започвате подготовка по химия за кандидат-студенти в 12. клас обаче, трябва да сте наясно, че ще се сблъскате с много трудности, както и че предстои усилена работа и ежедневен труд, за да се получи желаният отличен резултат. Имате ли желание и упоритост, всичко е възможно, а учителите по химия в РОДИНА, ще се постараят да сбъднете вашите мечти.

Курсовете по химия са целогодишни с интензивна форма на подготовка.
При нас има два основни формата за курсове за 12. клас и кандидат-студенти:
• Химия за 12. клас и кандидат-студенти (начинаещи, без предварителна подготовка)
• Химия за 12. клас и кандидат-студенти (напреднали, с предварителна подготовка в 10. и 11. клас)

Предварителната консултация преди записване на курс по химия за кандидат-студенти е задължителна!
Правилното разпределение е важно за крайния резултат. За да сте сигурни, че времето ще ви стигне, не чакайте последния момент, а ни се обадете по-рано.

Консултациите за уроците по химия са полезни и ще ви дадат ясна представа за това, което ви предстои.

Курсовете по химия за завършили средно образование

Имате ли желание и искате ли да се реализирате като лекар, стоматолог или фармацевт, не се колебайте. Никога не е късно да го направите. Процесът на кандидатстване не е лесен и е свързан с много работа, но имате ли време и достатъчно сили да работите сериозно, успехът е гарантиран.

В курсове по химия на РОДИНА имате възможност да работите в специални групи за завършили средно образование. Програмата на този курс по химия за кандидатстване е интензивна. Цялостният процес е свързан със сериозна работа и високи изисквания към вас.

Свържете се с нас и направете своята консултация по отношение на курсовете по химия за завършили средно образование кандидат-студенти. Ще се опитаме да отговорим на всички въпроси и да ви бъдем полезни.

Цени и отстъпки

Целогодишни курсове*

3 x 430 лв.

Курс подходящ за ученици в
10., 11. и 12. клас.

или
2 вноски x 640 лв.
при избор на един предмет за кандидатстване.

Интензивни курсове

780 лв.

За кандидатстващи в 12. клас и кандидатствали предходна.

Цялостен и подробен преговор преди редовните дати на приемните изпити!

Летни курсове

780 лв.

Подготовка подходяща за ученици в 11. и 12. клас.

Разширена програма за кандидатстване медицина, дентална медицина, фармация.

* При записване на два предмета за кандидатстудентски курсове МУ София
(химия и биология) таксата за обучение е три вноски по 430 лв.

ЧАСОВЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ

Заниманията по химия за ученици в 10., 11., и 12. клас се провеждат в групи през цялата учебна година, без официалните празници. Възможните дни на курсовете са събота или неделя. Времето на провеждане е разделено на сутрешни, обедни или следобедни занимания. При комбинация и записване на двата предмета, заниманията могат да се провеждат в един или в два дни, в зависимост от възможните варианти.

ПРЕЗ СЕДМИЦАТА

от 10:00 до 11:30 ч.
или
от 17:30 до 19:00 ч.

СЪБОТА / НЕДЕЛЯ

от 09:00 до 12:30 ч.
от 13:00 до 16:30 ч.
от 16:30 до 19:30 ч.

ИНДИВИДУАЛНИ

Уроците по химия се провеждат по предварително фиксиран график като ден и час.

Научете повече за нашите курсове за кандидатстване медицина

Програми за амбициозни ученици от 10., 11., 12. клас и завършили

С кандидатстудентски изпит по химия

Къде мога да кандидатствам?

С полагане на изпит по химия можете да кандидатствате и да бъдете приети в много от нашите държавни университети. Това е сигурна гаранция за вашата реализация:

МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТИ

бул. „Aкадемик Иван Евстратиев Гешов“ 15

задачи по химия, изпит по химия, курсове медицина

бул. „Цар Освободител“ 15

изпит по химия за медицина, предварителен изпит по химия

бул. „Васил Априлов“ 15A

изпит химия медицина, курсове по химия

ул. „Св. Климент Охридски“ 1

изпити по химия, медицина обучение

ул. „Професор Марин Дринов“ 55

кандидатстване медицина, курс химия

ул. „Армейска“ № 11

кандидатстудентски изпит по химия, медицински университет 

ул. „Проф. Якимов“ 1

кандидатстудентски изпити по химия, курсове химия

бул. „св. Климент Охридски“ 10

кандидатстудентски курсове по химия

Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“

ул. „Цар Асен“ 24

конспект по химия, курс по химия, органична химия задачи

Университет по хранителни технологии – Пловдив

бул. „Марица“ 26

подготовка за кандидатстване медицина

Химикотехнологичен и металургичен университет

бул. „св. Климент Охридски“ 8

тестове по химия, неорганична химия задачи

Шуменски университет „Еп. Константин Преславски“

ул. „Университетска“ 115

подготовка за кандидатстудентски изпити по медицина

Югозападен университет „Неофит Рилски“

ул. „Иван Михайлов“ 66

подготовка за кандидатстудентски изпит

ПРОБНИ ИЗПИТИ
предварителни кандидатстудентски изпити
по биология и химия

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО ХИМИЯ

50 лв.

Записване за предварителен кандидатстудентски пробен изпит по химия. Свържете се с нашия учебен отдел и проверете датите на пробните изпити. (4 часа кандидат-студентски изпит, проверка на резултатите, рецензия и консултация с преподавател).

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО БИОЛОГИЯ

50 лв.

Записване за предварителен кандидатстудентски пробен изпит по химия. Свържете се с нашия учебен отдел и проверете датите на пробните изпити. (4 часа кандидат-студентски изпит, проверка на резултатите, рецензия и консултация с преподавател).

*Предварителният кандидатстудентски изпит се провежда съобразно указанията и критериите, заложени в изпита по химия и изпита биология за кандидатстващите специалности "Медицина", "Дентална медицина" и "Фармация".

Аз сам избрах моята професия

Ти сам избираш своето бъдеще с нас!

С конкурсен изпит по химия

Какво мога да кандидатствам?

С кандидатстудентски изпит по химия, освен хуманитарна медицина, стоматология и фармация, можете да кандидатствате и много други специалности с висока реализация като:

• Екохимия
• Инженерна химия и съвременни материали
• Компютърна химия
• Медицинска химия
• Парфюмерия и козметика
• Полимерно инженерство
• Химично инженерство
• Химия
• Химия и информатика
• Чиста енергия и устойчиво развитие
• Ядрена химия и др. 

Виж още курсове

групово обучение

КУРСОВЕ ПО БИОЛОГИЯ

виж повече тук

частни уроци

ИНДИВИДУАЛНИ

виж повече тук

групово обучение

ОНЛАЙН УРОЦИ

виж повече тук

индивидуални консултации

МЕДИЦИНА В ЧУЖБИНА

виж повече тук

РОДИНА България
Образование без граници

Свържете се с нас сега

Запазете своя час за безплатна консултация

УЧЕБЕН ОТДЕЛ

За ваше удобство Родина разполага с офис за консултации и записване, както и учебна база в идеалния център на София.

РАБОТНО ВРЕМЕ - с предварително записан час
Понеделник - събота
от 10.00 до 19.30 ч.

1142, гр. София, ул. "ген. Гурко" 74                                 

0700 1 84 48 или +359 887 099 730 

students@rodina-bg.com

0700 1 84 48

УЧЕБНА БАЗА 
Център за подготовка и квалификация "Родина"
ул. "Клокотница" 29

Медицина в чужбина!

Ако искате да кандидатствате медицина в чужбина, посетете сайта на единствения специализиран доставчик и консултант за обучение в България и чужбина и разберете защо в много страни кандидатстването за специалност медицина, протича при по-особени правила.

Ние използваме „бисквитки“ (cookies) директно, както и такива на трети страни, за да персонализираме уеб съдържанието, да анализираме посещенията на нашите уебсайтове и да приспособим рекламите. cookie policy.