НАШИЯТ ЕКИП

Доказан опит и гарантирани резултати. Учители по химия и биология.

За високи резултати, трябва да сме един отбор!

Успяваме заедно

В Родина работят изключителни професионалисти учители по химия и биология, които не просто преподават, а учат курсистите как да се справят с най-тежката задача да бъдат най-добрите на изпитите. Вярваме, че за да бъде успешно обучението, ние самите трябва да сме много добри и да даваме максимума от себе си. Учителите на Родина са най-голямото богатство за нас и винаги се стараем да получават нужното доверие, за да работят с внимание и старание, различни от тези, които получавате в училище.

Медицинските университети винаги избират най-добрите кандидати, а приемните изпити по химия и биология винаги са били и ще бъдат най-трудните кандидатстудентски конкурси. Бъдете сигурни, че необходимите оценки за прием трябва да бъдат отлични, за да бъдете приети. Това изисква изключително сериозно отношение, продължителна подготовка, търпение, себеотдаденост и усилия. Затова казват, че не от всеки човек става лекар и затова лекарската професия е най-престижната в света.

Преди да изберете да кандидатствате в медицинските университети, трябва да знаете, че ще се подготвяте за най-трудните кандидатстудентски изпити. За да бъдете сред избраните, не трябва да разчитате на подготовка в последния момент. Изпитите за прием са комплексни и включват учебен материал от целия гимназиален етап по двата предмета (биология и химия). Не разчитайте на късмет за тези приемни конкурси – тук приемат само най-добрите и подготвени кандидати, които имат близък до максималния състезателен бал.

Бъди в час!

В РОДИНА работят най-квалифицираните учители по биология и химия, амбициозни специалисти и преподаватели в подготовката по биология и химия в страната. Учители, обичащи своята професия, всеотдайни и вярващи в безграничния потенциал на своите ученици. Това прави нашия център лидер в сектора на частните уроци и извънкласната подготовка по химия и биология, което ни дава възможност да предложим всякакъв вид курсове и уроци според нуждите на всеки кандидат:

  • Индивидуално обучение

  • Курсове в стандартни групи

  • Курсове за кандидат-студенти

  • Курсове според възрастта на ученика

  • Курсове според класа и училището на ученика и др.

Онлайн курсове

по биология и химия за кандидат-студенти

КОЙ, КОЙ Е ?

Педагогически екип

Преподавателите, които работят с ученици от 10. и 11. клас и на които сме се доверили напълно, са не просто експерти по биология или химия, а учители по биология и химия, които изграждат тяхната базова подготовка. Повечето учители са проверяващи на изпитите за кандидат студенти, матури и олимпиади, автори на учебните помагала по двата предмета, както и преподаватели от най-престижните столични училища в областта на химията и биологията.

Академичен екип

Групите с ученици от 12. клас и кандидат-студенти се водят от университетски преподаватели с голям опит в подготовката на кандидат-студенти по биология и химия. В РОДИНА винаги са работили най-елитните университетски преподаватели, които знаят от какво има нужда всеки мотивиран млад човек, за да бъде приет. Голяма част от преподавателите са автори на задачи, теми и тестове за кандидат-студенти, както и проверяващи на самите конкурси. Само при нас можете да получите адекватна и качествена подготовка, на която можете напълно да се доверите.

Ментори

Тази нелека задача е поверена на нашите бивши ученици, които вече са приети и учат за лекар, лекар по дентална медицина, фармацевт и др. За да бъдете наясно с процеса на кандидатстване и с това, което ви предстои, РОДИНА ще ви даде възможност да общувате с кандидатствали преди вас и успели успешно да се представляват на приемните изпити. От тях можете да почерпите безценна информация и да попитате всичко, което ви интересува.

Подкрепа от родител

Винаги активната родителска подкрепа на учениците е водещ фактор за добрата и успешна подготовка. Вашите ученици и кандидат-студенти имат дръзновението да изберат най-престижната, но и най-трудната професия. Родители, интересувайте се от вашите деца, работете с тях и успехът неизбежно ще бъде налице. Нашите препоръки към родителите е честото посещение на курсовете, поне веднъж месечно, за да имате информация за прогреса, евентуални затруднения и постигнатите резултати. Заедно можем да предприемем мерки за справяне с пропуски или да изчистим дадени колебания в учебния процес.

25

Години опит в обучението

10,000

Обучени кандидат-студенти

32

Работещи учители

30

Различни курса и уроци

ПРЕПОДАВАТЕЛИ
по химия и биология

Стефан Петров

Дългогодишен участник в авторския колектив при Медицински Университет – София. Един от съавторите на сборника от задачи за кандидатстване в МУ София. Преподавател и учител по химия с дългогодишен опит в обучението и оценяването по химия. 20 години проверяващ и преподавател по химия в МУ София.

Борис Толев

Г-н Толев е невероятен, млад, амбициозен и запленяващ учениците преподавател по химия в СМГ. Дългогодишен преподавател проверител и оценител на изпити, матури и олимпиади. Подготвя едни от най-силните медалисти по химия на България. Един от най-обичаните преподаватели по химия у нас.

Вилия Нейкова

Г-жа Нейкова е главен учител по химия и опазване на околната среда. Многократно награждавана с отличия и награди за заслуги и принос в българското образование. Проверител на национални състезания, олимпиади, изпити и матури по химия.

Стянка Атанасова

доц. Ст. Атанасова, дмн., преподавател в Медицински университет - София. Учител по химия с над 30 години опит в подготовката на кандидат-студенти по химия. Изключително компетентна и рутинирана в работата си по предмета. Обръща голямо внимание на проверка при писмените работи и решаването на задачи по химия.

Ирина Славкова 

Г-жа Славкова е учител по химия в една от най-елитните столични гимназии. Г-жа Славкова е доказан преподавател и изключително добър педагог. Води занимания в Родина на учениците в класовете 10. и 11. клас по химия. Проверяващ преподавател на матури и изпити.

Иван Иванов

доц. д-р И. Иванов е един от най-големите специалисти в подготовката за кандидатстване с химия. Автор и съавтор на почти всички помагала за кандидатстване медицина, дентална медицина, фармация в МУ София. Един от авторите на сборника със задачи за кандидатстване. Проверяваш с над 20 години опит и множество научни приноси в областта на химията.

Радка Николова

Доц. Р. Николова преподавател по Аналитична химия в Медицински университет - София. Автор и съавтор на почти всички помагала за кандидатстване медицина, дентална медицина, фармация в МУ София. Един от авторите на сборника със задачи за кандидатстване. Проверяваш с над 20 години опит в областта на подготовката по химия.

К. Атанасов

Г-н Атанасов завършва специалност химия в СУ „Св. Климент Охридски”. Интересите му са в областта на сравнителния анализ на учебни програми и практики на водещи държави. Един от авторите на издателство „Просвета”. Работил е в 73 СОУ във 2 АЕГ като учител по химия с преподаване на английски език. Понастоящем е докторант към Факултета по химия и фармация и учител.

Л. Михова

Г-жа Михова е учител по химия в една от най-големите хуманитарни гимназии в София. Участва в екипа по изготвяне на задачите за Държавния зрелостен изпит. Много нейни ученици са участници и измежду наградените на национални и международни олимпиади и състезания по химия. Носител на награди за развитие на млади таланти в областта на химията".

Бъдете уверени в своите знания

Обучение, което предлага гарантирани резултати по химия

Мира Славова

Един от най-добрите специалисти с дългогодишен опит в подготовката на кандидат-студент по Биология. Над 25 години учителски опит, автор и съавтор на учебниците по Биология за 6., 8., 9. и 10. клас към издателство Булвест. Дългогодишен преподавател проверител и оценител на изпити, матури и олимпиади. Невероятен преподавател, който ще ви даде всичко по биология.

Албена Йочкова

Старши учител по биология един от малкото признати и наградени иновативни учители по биология в България. Активен участник в създаването на учебници и учебни помагала по предмета. Участник в кампанията с БНТ на училище. Проверяващ на изпити, матури, олимпиади и състезания. Носител на множество награди, удостоена с почетно отличие „Неофит Рилски“ от министъра на образованието и науката за цялостен принос.

Таня Димитрова

Г-жа Димитрова притежава една от най-авторитетните автобиографии като учител по анатомия, екология и биология, дългогодишен учител по биология в НПМГ „Акад. Л. Чакалов“, автор на учебници и помагала по биология и здравно образование. Един от най-добрите и авторитетни експерти и преподаватели в страната. Освен кандидат-студенти, в РОДИНА води курсовете по биология за ученици в 7. клас за приемните изпити в НПМГ по биология.

В. Георгиева

Вероника Георгиева е основател и ръководител на Клуб "Практична биология". Учител по биология с най-висок клас квалификация. Преподавател с над 10-годишен опит специално в подготовката по биология на кандидат-студенти за медицинските вузове в страната.

Ирина Славкова

Позитивен и отговорен човек. С индивидуален подход към всеки ученик. Доктор на биологичните науки с опит в педагогиката и преподаването. С над 20 години педагогически стаж по биология и химия. В курсове Родина подготвя кандидат-студенти по биология за медицинските университети и за университети със специалност биология.  

Й. Неделчева

Йорданка Неделчева има впечатляваща работна биография като учител по биология. Множество номинации и награди за учител на годината гарантирана професионална подготовка по биология за кандидатстване в медицински университети-хуманна и дентална медицина, фармация, кинезитерапия/рехабилитация и др.

Мина Божкова

Дългогодишен преподавател в Катедра “Природоматематически науки” на Софийския университет. Съавтор на множество помагала, тестове и задачи за зрелостни и кандидат-студентски изпити за СУ изпит по биология. Учител с множество постижения в частните уроци за медицина. Много от нейните курсисти са сред първенците на университетите, участници и измежду наградените на олимпиади и състезания.

Офелия Русинова

Г-жа Русинова е старши учител по биология и здравно образование. Ментор и учител по биология, тя е автор на помагала по биология и специалист за подготовка за външно оценяване по биология и здравно образование. Дългогодишен преподавател по биология с голям опит в подготовката на ученици.

Марияна Андреева

Г-жа Андреева е чудесен преподавател по биология, който работи в Родина над 10 години. До момента е подготвила десетки кандидат-студенти, вече приети и дипломирани лекари. През годините е водила курсове по биология за ученици в 11. 12. клас в РОДИНА.

БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ
Записване за курсове и подготовка

1. Предварително записване
Записване за курс по биология и химия за ученици в 10., 11., 12. клас и кандидат-студенти можете да направите на място в учебния отдел на РОДИНА или онлайн. Предварителното записване може да стане след като се обадете на нашите телефони и ни предоставите необходимата информация.

2. Заявка за консултация
Заявки за консултация, записване, регистрация и участие в курсовете по химия и биология, в съответствие с обявената учебна програма и календарен график, се подават по един от следните начини: като се обадите на националния телефон на РОДИНА: 0700 1 8448 или 0887 099 730 (Viber).

3. Регистрация и плащане
Регистрацията може да бъде направена на място или онлайн. Таксите могат да бъдат заплатени в Родина или по банков път.

4. Телефони за информация
○ 0700 1 8448 (национален телефон)
○ 02/9888604 (централен офис)
○ 0887 099 730 (Viber)

АЗ, МЕДИКЪТ!Не пропускайте новото специализирано изложение за кандидатстване медицина, дентална медицина, фармация и други програми в България "Аз, медикът!".

"Аз, медикът!" е единственото изложение за кандидатстване медицина, дентална медицина и фармация в България.

Събитието е част от международно изложение "Образоване без граници" и "Образование и кариера".

Ние от Родина сме организатор на събитията от 2007 година до днес.

Ако не сте успели да посетите изложенията, организирани от нас, можете да зададете своите въпроси директно към нашите консултанти, като използвате формата за контакт.

Ще се радваме да ви помогнем!

Изложение Аз, медикът!

Регистрирайте се сега, за да получите повече подробности и основна информация за критериите и възможностите за кандидатстване в най-добрите медицински университети!

ПРОБНИ ИЗПИТИ
предварителни кандидатстудентски изпити
по биология и химия

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО ХИМИЯ

50 лв.

Записване за предварителен кандидатстудентски пробен изпит по химия. Свържете се с нашия учебен отдел и проверете датите на пробните изпити. (4 часа кандидат-студентски изпит, проверка на резултатите, рецензия и консултация с преподавател).

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО БИОЛОГИЯ

50 лв.

Записване за предварителен кандидатстудентски пробен изпит по химия. Свържете се с нашия учебен отдел и проверете датите на пробните изпити. (4 часа кандидат-студентски изпит, проверка на резултатите, рецензия и консултация с преподавател).

*Предварителният кандидатстудентски изпит се провежда съобразно указанията и критериите, заложени в изпита по химия и изпита биология за кандидатстващите специалности "Медицина", "Дентална медицина" и "Фармация".

Нашите курсове и уроци

групово обучение

КУРСОВЕ ПО БИОЛОГИЯ

виж повече тук

групово обучение

КУРСОВЕ ПО ХИМИЯ

виж повече тук

групово обучение

ОНЛАЙН УРОЦИ

виж повече тук

частни уроци

ИНДИВИДУАЛНИ

виж повече тук

индивидуални консултации

МЕДИЦИНА В ЧУЖБИНА

виж повече тук

Други курсове

Инвестирайте във вашите мечти

Най-доброто обучение за кандидатстване медицина

УЧЕБЕН ОТДЕЛ

За ваше удобство Родина разполага с офис за консултации и записване, както и учебна база в идеалния център на София.

РАБОТНО ВРЕМЕ - с предварително записан час
Понеделник - събота
от 10.00 до 19.30 ч.

1142, гр. София, ул. "ген. Гурко" 74                                 

0700 1 84 48 или +359 887 099 730 

students@rodina-bg.com

0700 1 84 48

УЧЕБНА БАЗА 
Център за подготовка и квалификация "Родина"
ул. "Клокотница" 29

Медицина в чужбина!

Ако искате да кандидатствате медицина в чужбина, посетете сайта на единствения специализиран доставчик и консултант за обучение в България и чужбина и разберете защо в много страни кандидатстването за специалност медицина, протича при по-особени правила.

Ние използваме „бисквитки“ (cookies) директно, както и такива на трети страни, за да персонализираме уеб съдържанието, да анализираме посещенията на нашите уебсайтове и да приспособим рекламите. cookie policy.