НАШИЯТ ЕКИП

Доказан опит и гарантирани резултати. Учители по химия и биология.

За високи резултати, трябва да сме един отбор!

Успяваме заедно

В Родина работят изключителни професионалисти учители по химия и биология, които не просто преподават, а учат курсистите как да се справят с най-тежката задача да бъдат най-добрите на изпитите.

Вярваме, че за да бъде успешно обучението, ние самите трябва да сме много добри и да даваме максимума от себе си.

Учителите на Родина са най-голямото богатство за нас и винаги се стараем да получават нужното доверие, за да работят с внимание и старание, различни от тези, които получавате в училище.

Медицинските университети винаги избират най-добрите кандидати, а приемните изпити по химия и биология винаги са били и ще бъдат най-трудните кандидатстудентски конкурси.

Бъдете сигурни, че необходимите оценки за прием трябва да бъдат отлични, за да бъдете приети. Това изисква изключително сериозно отношение, продължителна подготовка, търпение, себеотдаденост и усилия. Затова казват, че не от всеки човек става лекар и затова лекарската професия е най-престижната в света.

Преди да изберете да кандидатствате в медицинските университети, трябва да знаете, че ще се подготвяте за най-трудните кандидатстудентски изпити. За да бъдете сред избраните, не трябва да разчитате на подготовка в последния момент.

Изпитите за прием са комплексни и включват учебен материал от целия гимназиален етап по двата предмета (биология и химия). Не разчитайте на късмет за тези приемни конкурси – тук приемат само най-добрите и подготвени кандидати, които имат близък до максималния състезателен бал.

ИЗБЕРЕТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛ И СЕ ЗАПИШЕТЕ СЕГА

Не пропускайте шанса да учите и работите с най-опитните и квалифицирани преподаватели в страната. През последните 25 години Родина е център номер едно за извънкласни дейности и обучение за всички възрасти!

ЛЕТНИ КУРСОВЕ

Летни подготвителни курсове и уроци по химия и биология за кандидатстване. Програмата е подходяща за ученици и кандидат-студенти във всички възрасти.

ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ

Пълен кандидатстудентски курс по формата на изпитите за кандидатстване във всички университети с прием през календарната година.

ЦЕЛОГОДИШНИ КУРСОВЕ

Специализирана подготовка за кандидатстващите медицина, дентална медицина или фармация. Време е да получите задълбочена подготовка по формата на изпита.

Бъди в час!

В РОДИНА работят най-квалифицираните учители по биология и химия, амбициозни специалисти и преподаватели в подготовката по биология и химия в страната. Учители, обичащи своята професия, всеотдайни и вярващи в безграничния потенциал на своите ученици. Това прави нашия център лидер в сектора на частните уроци и извънкласната подготовка по химия и биология, което ни дава възможност да предложим всякакъв вид курсове и уроци според нуждите на всеки кандидат:

  • Индивидуално обучение

  • Курсове в стандартни групи

  • Курсове за кандидат-студенти

  • Курсове според възрастта на ученика

  • Курсове според класа и училището на ученика и др.

Онлайн курсове

по биология и химия за кандидат-студенти

КОЙ, КОЙ Е ?

Педагогически екип

Преподавателите, които работят с ученици от 10. и 11. клас и на които сме се доверили напълно, са не просто експерти по биология или химия, а учители по биология и химия, които изграждат тяхната базова подготовка. Повечето учители са проверяващи на изпитите за кандидат студенти, матури и олимпиади, автори на учебните помагала по двата предмета, както и преподаватели от най-престижните столични училища в областта на химията и биологията.

Академичен екип

Групите с ученици от 12. клас и кандидат-студенти се водят от университетски преподаватели с голям опит в подготовката на кандидат-студенти по биология и химия. В РОДИНА винаги са работили най-елитните университетски преподаватели, които знаят от какво има нужда всеки мотивиран млад човек, за да бъде приет. Голяма част от преподавателите са автори на задачи, теми и тестове за кандидат-студенти, както и проверяващи на самите конкурси. Само при нас можете да получите адекватна и качествена подготовка, на която можете напълно да се доверите.

Ментори

Тази нелека задача е поверена на нашите бивши ученици, които вече са приети и учат за лекар, лекар по дентална медицина, фармацевт и др. За да бъдете наясно с процеса на кандидатстване и с това, което ви предстои, РОДИНА ще ви даде възможност да общувате с кандидатствали преди вас и успели успешно да се представляват на приемните изпити. От тях можете да почерпите безценна информация и да попитате всичко, което ви интересува.

Подкрепа от родител

Винаги активната родителска подкрепа на учениците е водещ фактор за добрата и успешна подготовка. Вашите ученици и кандидат-студенти имат дръзновението да изберат най-престижната, но и най-трудната професия. Родители, интересувайте се от вашите деца, работете с тях и успехът неизбежно ще бъде налице. Нашите препоръки към родителите е честото посещение на курсовете, поне веднъж месечно, за да имате информация за прогреса, евентуални затруднения и постигнатите резултати. Заедно можем да предприемем мерки за справяне с пропуски или да изчистим дадени колебания в учебния процес.

Всички възможни кандидатстудентски курсове по Химия и Биология на РОДИНА!

25

Години опит в обучението

10,000

Обучени кандидат-студенти

32

Работещи учители

30

Различни курса и уроци

ПРЕПОДАВАТЕЛИ
по химия

Стоянка Атанасова

доц. д-р Ст. Атанасова, дмн., преподавател в Медицински университет - София. Учител по химия с над 30 години опит в подготовката на кандидат-студенти по химия. Изключително компетентна и рутинирана в работата си по предмета. Обръща голямо внимание на проверка при писмените работи и решаването на задачи по химия.

Борис Толев

Г-н Борис Толев е невероятен, млад, амбициозен и запленяващ учениците преподавател по химия в Софийската математическа гимназия - СМГ "Паисий Хилендарски". Дългогодишен преподавател проверител и оценител на изпити, матури и олимпиади. Подготвя едни от най-силните медалисти и олимпийци по химия на България. Един от най-добрите и обичани преподаватели по химия у нас. Автор на множество учебници по Химия в издателство „Анубис”.

Вилия Нейкова

Г-жа Нейкова е главен учител по химия и опазване на околната среда. Многократно награждавана с отличия и награди за заслуги и принос в българското образование. Проверител на национални състезания, олимпиади, изпити и матури по химия.

Антоан Рангелов

Антоан Рангелов в доктор в направление Химия и преподавател в СУ "Св. Климент Охридски" във Факултета по химия и фармация. Главен асистент в катедрата с богат опит в подготовката на ученици, кандидат-студенти и студенти по химия за всички медицински и химически специалности в България. Индивидуален и модерен подход на обучение. Член на инициативния комитет на Националната конференция по Фармацевтични и Химични Науки от 2018 г.

Ирина Славкова 

Г-жа Славкова е учител по химия в една от най-елитните столични гимназии. Г-жа Славкова е доказан преподавател и изключително добър педагог. Води занимания в Родина на учениците в класовете 10. и 11. клас по химия. Проверяващ преподавател на матури и изпити.

Иван Иванов

доц. д-р И. Иванов е един от най-големите специалисти в подготовката за кандидатстване с химия. Автор и съавтор на почти всички помагала за кандидатстване медицина, дентална медицина, фармация в МУ София. Един от авторите на сборника със задачи за кандидатстване. Проверяваш с над 20 години опит и множество научни приноси в областта на химията.

Радка Николова

доц. д-р Р. Николова, дмн. преподавател по Аналитична химия в Медицински университет - София. Автор и съавтор на почти всички помагала за кандидатстване медицина, дентална медицина, фармация в МУ София. Един от авторите на сборника със задачи за кандидатстване. Проверяваш с над 20 години опит в областта на подготовката по химия.

К. Атанасов

Г-н Атанасов завършва специалност химия в СУ „Св. Климент Охридски”. Интересите му са в областта на сравнителния анализ на учебни програми и практики на водещи държави. Един от авторите на издателство „Просвета”. Работил е в 73 СОУ във 2 АЕГ и Първа АЕГ като учител по химия с преподаване на английски език. Понастоящем е докторант към Факултета по химия и фармация и учител.

Л. Михова

Г-жа Михова е учител по химия в една от най-големите хуманитарни гимназии в София. Участва в екипа по изготвяне на задачите за Държавния зрелостен изпит. Много нейни ученици са участници и измежду наградените на национални и международни олимпиади и състезания по химия. Носител на награди за развитие на млади таланти в областта на химията".

Христо Веселински

Христо Веселински е преподавател по химия и опазване на околната среда в СМГ. Той е завършил специалност Химия в СУ „Св. Климент Охридски“. Мотивиран е да допринася ежедневно за изграждането на учениците като личности. Обича да вижда удовлетворението, което се изписва на лицата им, когато се справят с даден научен проблем и сами разберат, че химията не е „чак толкова трудна и далечна.“

Стефан Петров

Дългогодишен участник в авторския колектив при Медицински Университет – София. Един от съавторите на сборника от задачи за кандидатстване в МУ София. Преподавател и учител по химия с дългогодишен опит в обучението и оценяването по химия. 20 години проверяващ и преподавател по химия в МУ София. Автор е и в изданието Учебник по химия за кандидат-студенти по медицина, стоматология и фармация. Обща и неорганична химия

Бъдете уверени в своите знания

Обучение, което предлага гарантирани резултати по химия

ПРЕПОДАВАТЕЛИ
по биология

Мира Славова

Един от най-добрите специалисти с дългогодишен опит в подготовката на кандидат-студент по Биология. Над 25 години учителски опит, автор и съавтор на учебниците по Биология за 6., 8., 9. и 10. клас към издателство Булвест и Просвета. Дългогодишен преподавател проверител и оценител на изпити, матури и олимпиади. Невероятен преподавател, който ще ви даде всичко по биология.

Албена Йочкова

Старши учител по биология един от малкото признати и наградени иновативни учители по биология в България. Активен участник в създаването на учебници и учебни помагала по предмета. Участник в кампанията с БНТ на училище. Проверяващ на изпити, матури, олимпиади и състезания. Носител на множество награди, удостоена с почетно отличие „Неофит Рилски“ от министъра на образованието и науката за цялостен принос.

Таня Димитрова

Г-жа Димитрова притежава една от най-авторитетните автобиографии като учител по анатомия, екология и биология, дългогодишен учител по биология в НПМГ „Акад. Л. Чакалов“, автор на учебници и помагала по биология и здравно образование. Един от най-добрите и авторитетни експерти и преподаватели в страната. Освен кандидат-студенти, в РОДИНА води курсовете по биология за ученици в 7. клас за приемните изпити в НПМГ по биология.

В. Георгиева

Вероника Георгиева е основател и ръководител на Клуб "Практична биология". Учител по биология с най-висок клас квалификация. Преподавател с над 10-годишен опит специално в подготовката по биология на кандидат-студенти за медицинските вузове в страната.

Ирина Славкова

Позитивен и отговорен човек. С индивидуален подход към всеки ученик. Доктор на биологичните науки с опит в педагогиката и преподаването. С над 20 години педагогически стаж по биология и химия. В курсове Родина подготвя кандидат-студенти по биология за медицинските университети и за университети със специалност биология.  

Й. Неделчева

Йорданка Неделчева има впечатляваща работна биография като учител по биология. Множество номинации и награди за учител на годината гарантирана професионална подготовка по биология за кандидатстване в медицински университети-хуманна и дентална медицина, фармация, кинезитерапия/рехабилитация и др.

Мина Божкова

Дългогодишен преподавател в Катедра “Природоматематически науки” на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Съавтор на множество помагала, тестове и задачи за зрелостни и кандидат-студентски изпити за СУ изпит по биология. Учител с множество постижения в частните уроци за медицина. Много от нейните курсисти са сред първенците на университетите, участници и измежду наградените на олимпиади и състезания.

Офелия Русинова

Г-жа Русинова е старши учител по биология и здравно образование. Ментор и учител по биология, тя е автор на помагала по биология и специалист за подготовка за външно оценяване по биология и здравно образование. Дългогодишен преподавател по биология с голям опит в подготовката на ученици.

Марияна Андреева

Г-жа Андреева е чудесен преподавател по биология, който работи в Родина над 10 години. До момента е подготвила десетки кандидат-студенти, вече приети и дипломирани лекари. През годините е водила курсове по биология за ученици в 11. 12. клас в РОДИНА.

БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ
Записване за курсове и подготовка

1. Предварително записване
Записване за курс по биология и химия за ученици в 10., 11., 12. клас и кандидат-студенти можете да направите на място в учебния отдел на РОДИНА или онлайн. Предварителното записване може да стане след като се обадете на нашите телефони и ни предоставите необходимата информация.

2. Заявка за консултация
Заявки за консултация, записване, регистрация и участие в курсовете по химия и биология, в съответствие с обявената учебна програма и календарен график, се подават по един от следните начини: като се обадите на националния телефон на РОДИНА: 0700 1 8448 или 0887 099 730 (Viber).

3. Регистрация и плащане
Регистрацията може да бъде направена на място или онлайн. Таксите могат да бъдат заплатени в Родина или по банков път.

4. Телефони за информация
○ 0700 1 8448 (национален телефон)
○ 02/9888604 (централен офис)
○ 0887 099 730 (Viber)

ПРОБНИ ИЗПИТИ
предварителни кандидатстудентски изпити
по биология и химия

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО ХИМИЯ

50 лв.

Записване за предварителен кандидатстудентски пробен изпит по химия. Свържете се с нашия учебен отдел и проверете датите на пробните изпити. (4 часа кандидат-студентски изпит, проверка на резултатите, рецензия и консултация с преподавател).

ПРОБЕН ИЗПИТ ПО БИОЛОГИЯ

50 лв.

Записване за предварителен кандидатстудентски пробен изпит по химия. Свържете се с нашия учебен отдел и проверете датите на пробните изпити. (4 часа кандидат-студентски изпит, проверка на резултатите, рецензия и консултация с преподавател).

*Предварителният кандидатстудентски изпит се провежда съобразно указанията и критериите, заложени в изпита по химия и изпита биология за кандидатстващите специалности "Медицина", "Дентална медицина" и "Фармация".

Нашите курсове и уроци

групово обучение

КУРСОВЕ ПО БИОЛОГИЯ

виж повече тук »

групово обучение

КУРСОВЕ ПО ХИМИЯ

виж повече тук »

групово обучение

ОНЛАЙН УРОЦИ

виж повече тук »

частни уроци

ИНДИВИДУАЛНИ

виж повече тук »

индивидуални консултации

МЕДИЦИНА В ЧУЖБИНА

виж повече тук »

Други курсове

Инвестирайте във вашите мечти

Най-доброто обучение за кандидатстване медицина

УЧЕБЕН ОТДЕЛ

За ваше удобство Родина разполага с офис за консултации и записване, както и учебна база в идеалния център на София.

РАБОТНО ВРЕМЕ - с предварително записан час
Понеделник - събота
от 10.00 до 19.30 ч.

1142, гр. София, ул. "ген. Гурко" 74                                 

0700 1 84 48 или +359 887 099 730 

students@rodina-bg.com

0700 1 84 48

УЧЕБНА БАЗА 
Център за подготовка и квалификация "Родина"
ул. "Клокотница" 29

Медицина в чужбина!

Ако искате да кандидатствате медицина в чужбина, посетете сайта на единствения специализиран доставчик и консултант за обучение в България и чужбина и разберете защо в много страни кандидатстването за специалност медицина, протича при по-особени правила.

Ние използваме „бисквитки“ (cookies) директно, както и такива на трети страни, за да персонализираме уеб съдържанието, да анализираме посещенията на нашите уебсайтове и да приспособим рекламите. cookie policy.